10 éves évforduló

Egyesületünk 2014. július 12-én ünnepelte alakulásának 10. évfordulóját. A megemlékezésen részt vett és beszédet mondott Márton Zoltán OPSZ alelnök, Kovács Imre Veszprém megyei elnök, Anda Gyöngy r.ezredes Veszprém megyei főkapitány-helyettes, rendészeti igazgató, Damjanovics József polgármester és Végh László a Veszprém megyei Közgyűlés tagja.

Az Országos Polgárőr Szövetség a polgárőr érdemérem bronz fokozatával díjazta munkájának elismeréséül Oszikovszki Gábor, Lendvay László és Darabos Lajos polgárőröket. A megyei szövetség munkája elismeréséül emlékplakettet adományozott Tóth Csaba polgárőrnek. A Gógánfa Polgárőr Egyesület  az egyesületben végzett elnöki munkájáért emlékplakettet adott Hajgató Tibornak és Szűcs József polgárőrnek. Szintén emlékplakettet kapott Varga Gábor és Nagy Róbert polgárőr az elnökhelyettesi munkájukért. Sebestyén József a titkári munkájáért kapott elismerést. Oszikovszki Béla és Horváth Ádám az egyesületben végzett kiemelkedő munkájáért részesült díjazásban.

Az Egyesület köszönetét fejezte ki egy emléktárggyal az Önkormányzat 10 éves támogatásáért is. Az elismerést Damjanovics József polgármester vette át.

A település régi és mostani körzeti megbízottja, Szijártó Péter r.tzls és Nagy Zoltán r.törm dísztőrt kapott, munkájának elismeréséül.

A megemlékezést a helyi Klikk Társulat színdarabja zárta, majd a meghívottakat vendégül láttuk egy finom vacsorára. A nap megkoronázásaként pedig bállal kedveskedtünk minden szórakozni vágyónak.